Saturday, June 6, 2009

Sahabat insaf is now blogging...

Assalamualaikum WBT kepada semua datang ke blog ini. Semoga mendapat manfaat.

Blog ini lebih merupakan catatan pandangan dan pengalaman peribadi penulis terhadap kehidupan ini. Biasanya post original daripada penulis akan diletakkan nama Sahabat Insaf (Sahabat Insaf = wan panglima = pang5 = Wan Amurks) dan jika ada post lain daripada blog lain yang penulis fikirkan menarik untuk dikongsi bersama maka penulis akan letakkan nama penulis asal dan sumber link ke blog tersebut.

Penulis cuba elakkan menulis sebarang isu-isu agama yang berat kerana berpandangan penulis bukanlah pihak yang ahli dalam mendebatkan hal-hal tersebut. Namun link-link keagamaan yang penulis secara peribadi memikirkan sesuai untuk dikongsi bersama telah diletakkan di beberapa bahagian di blog ini yang secara terus ke blog asal si penulis. Penulis amat sedar, blog menggambarkan peribadi penulis maka rasa bertanggungjawab penulis ketika membuat blog ini tidak pernah dilupakan dan boleh sahaja diingatkan kembali oleh pengunjung-pengunjung.

Secara amnya penulis amat gemar menulis tentang hal-hal kejuruteraan, tokoh, pahlawan, silat dan seni beladiri sebagai satu catatan untuk teman-teman, anak-anak dan generasi yang mendatang. Penulis juga amat gemar menyelitkan mesej tersirat dalam setiap penulisan dan boleh disedari bagi yang mahu berfikir-Sahabat Insaf

3 comments:

Iklan